اگر میخواهید بدانید که لوله استیل مشهد چیست و چه استفادههایی دارد، یا اگر قصد خرید لوله استیل را دارید و میخواهید با توجه به نیاز خود، با کیفیتترین محصول بازار را انتخاب کنید، این مقاله برای شماست. با ما در ادامه همراه باشید تا به معرفی کامل این محصول بپردازیم.
لولههای استیل را بشناسید!
میدانید که استیل ضد زنگ (فولاد استنلس) مقاومت بسیار بالایی در برابر خوردگی دارد. به همین دلیل از آن در ساخت محصولات متفاوتی از قبیل ورقها و لولههای استیل استفاده میکنند. لولههای استیل انواع گوناگونی دارند که صنایع مختلف بهکار گرفته میشوند. کاربردهای لولههای فلزی را ترکیبات سازنده آنها تعیین میکنند.
کروم بهکار رفته در ساخت این لولههای استیل، بر اثر مجاورت با هوا به تشکیل لایهای از اکسید کروم بر روی سطح لوله منجر میشود. این لایه نازک از اکسید کروم، لولههای استیل را در برابر سایش مقاوم میکند. البته درصد کروم بهکار رفته در لولههای استیل، با توجه به کارکردی که دارند متفاوت است.
لولههای استیل چه کاربردهایی دارند؟
لولههای استیل، در صنایع مختلفی بهکار گرفته میشوند. از انواع این کاربردها میتوان به تاسیسات شیمیایی، تاسیسات غذایی، پوشش بویلرها و رینگهای کلکتور هواپیما اشاره کرد.
پیشتر گفتیم که ترکیبات سازنده هر یک از انواع لولههای استیل است که کاربردهای آنها را مشخص میکند. نوع لوله استیلی که در ساخت اتاقک گرمکن استفاده میشود با نوع لولههای استیل بهکار رفته در لولههای هوای کاربراتور متفاوت است. در نتیجه شناخت انواع لولههای استیل بسیار حائز اهمیت است.
ویژگیهای لولههای استیل که باید بدانید!
پیش از آشنایی با انواع لولههای استیل، بهتر است ویژگیهای مشترک انواع لوله استیل مشهد را بدانید.
ویژگیهای لولههای استیل تنها به مقاومت آنها در برابر خوردگی محدود نمیشوند. لولههای استیل علاوه بر ضد زنگ بودن، درخشنده، صاف و صیقلی نیز هستند. دوام و طول عمر آنها بسیار بالا بوده و قابلیت بازیافت دارند.
از ویژگیهای مهم دیگر لولههای استیل، مقاومت بالای آنها در برابر گرما و حرارت است. عدم وجود خاصیت مغناطیسی نیز از دیگر ویژگیهای مشترک انواع لولههای استیل است.
انواع لولههای استیل
تا اینجای مقاله میدانیم که ترکیبات سازنده لولههای استیل با هم متفاوت است، در واقع آلیاژی که در ساخت هر یک از انواع لولههای استیل به کار میرود با دیگری فرق دارد. لوله استیل مشهد بر اساس نوع آلیاژ سازندهشان به صورت زیر طبقهبندی میشوند.
لوله استیل 304
لوله استیل 304 یا گرید 304، با آلیاژ 18 درصد کروم و 8 درصد نیکل ساخته میشود. این درصد از کروم و نیکل، خاصیت انعطاف پذیری و ظاهر زیبا به لوله میبخشد. علاوهبر این ویژگیها، لوله استیل 304، مقاومت بالایی در برابر خوردگی داشته و استحکام بالایی دارد. این نوع لوله در صنایع غذایی از جمله کارخانههای لبنی، صنایع خودروسازی، گاز و پتروشیمی کاربرد دارد.
لوله استیل 316
آلیاژ لوله استیل 316، علاوهبر کروم و نیکل، عنصر مولیبدن هم دارد. کاربردهای این نوع از لولههای استیل بسیار گستردهاند و از ساعت سازی گرفته تا ساخت قایق استفاده میشود. از آنجایی که این نوع از لولههای استیل مقاومت بالایی در برابر خاصیت کلرایدی محیط دارد، میتوان از آن در ساخت تجهیزات آزمایشگاهی، ساخت تولیدات دارویی، ساخت تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی استفاده کرد.
لوله استیل 321
ویژگی مهم این نوع از لولههای استیل، مقاومت بالای آنها در برابر حرارت است. به همین دلیل، از آنها در ساخت قطعات کوره، ساخت اتاقک گرمکن و ساخت رینگهای کلکتور هواپیما استفاده میشود.
لوله استیل 309
ابن نوع از لولههای استیل به لولههای نسوز شهرت دارند. درجه حرارتی که این لولهها میتوانند تحمل کنند به 800 درجه سانتی گراد میرسد. این سطح از مقاومت در برابر حرارت در مقایسه با دیگر انواع لولههای استیل بسیار بالاست. وجود این نوع لوله در موتورهای هواپیمایی، مبدلهای حرارتی و دیگهای بخار حیاتی است. از این لوله در ساخت قطعات اگزوز خودرو هم استفاده میشود.
لوله استیل 310
این نوع از لولههای استیل، شباهت بسیاری به لولههای نسوز 309 دارند. درجه حرارتی که این لوله میتواند تحمل کند هم مانند لوله استیل 309 بسیار بالاست. از لوله استیل 310 در ساخت تجهیزات حمل مواد شیمیایی و مخازن نگهداری آنها استفاده میشود.
لوله استیل طلایی
همانطور که از نام این نوع لوله پیداست، رنگ آن طلایی رنگ است. رنگ متفاوت این لوله باعت محبوبیت آن در صنعت دکوراسیون و وسایل تزئینی شده است. لوله استیل طلایی از نظر جنس، آلیاژ و ویژگیهای کاربردی هیچ تفاوتی با لولههای نقرهای رنگ ندارد و تنها ظاهر است که آن را از دیگر انواع لولههای استیل متمایز میکند.