ورق آلیاژی مشهد

فهرست مطالب

اولین سوال که در این مقاله به آن پاسخ خواهیم داد این است: ورق آلیاژی یا ورق آلیاژی مشهد چیست؟ ورق‌های آلیاژی بخش اعظمی از تولیدات فلزی را شامل می‌شوند. انواع این ورق‌های آلیاژی در صنعت و زندگی روزمره کاربرد دارند که ما در ادامه آن‌ها را مورد بررسی قرار خواهیم داد. اگر با معنای آلیاژ آشنا باشید، می‌دانید که با ترکیباتی از فلزها یا فلزها و نافلزها سر و کار دارید.

فلزها و نافلزهایی که بر اساس نیاز مصرف‌کننده با یکدیگر ترکیب شده و در قالب ورق‌های آلیاژی به بازار عرضه می‌شوند. با ما در ادامه همراه باشید تا هرآنچه باید راجع به ورق‌های آلیاژی بدانید، مورد بررسی قرار دهیم. ورق‌های آلیاژی بخش اعظمی از تولیدات فلزی هستند.

آلیاژها از ترکیب یک فلز با چند فلز یا نافلز دیگر به وجود می‌آیند. جالب است بدانید که در حدود 85 درصد از تولیدات فلزی در اطراف ما به شکل آلیاژ هستند. ترکیب خواص عناصر با یکدیگر، به تولید ماده جدیدی به نام آلیاژ می‌انجامد که بسیار پر خاصیت‌تر از عناصر سازنده‌اش است. ورق‌های آلیاژی هم بخشی از این تولیدات پر خاصیت‌اند که در همه صنایع به‌کار گرفته می‌شوند. ورق آلیاژی مشهد با تمام خواص و موارد ارائه شده توسط شرکت کاویان خراسان عرضه می‌گردد.

ورق آلیاژی مشهد

انواع ورق آلیاژی – ورق آلیاژی مشهد

شرکت کاویان خراسان ورق‌های آلیاژی را با توجه به نیاز بازار به صورت کویل یا حلقه و به صورت برش شده تولید و به مصرف‌کنندگان عرضه می‌کند. نوع و کاربرد ورق‌های آلیاژی بسته به ترکیبات شیمیایی آلیاژ سازنده متفاوت است. ما در ادامه به معرفی تعدادی از ورق‌های آلیاژی خواهیم پرداخت.

ورق آلیاژی A516

ورق آلیاژی A516 که در شرکت کاویان خراسان با گواهینامه تولید ارائه می‌شود کاربردهای صنعتی متفاوتی دارد. به این نوع ورق آلیاژی، ورق آتشخوار نیز گفته می‌شود.

ورق آلیاژی A36

اين نوع ورق آلیاژی که با نام ورق دریایی نیز شناخته می‌شود، ترکیبات شیمیایی دارد که در محیط‌های آبی سازگار است. این نوع ورق آلیاژی استحکام بالایی داشته و نمی‌توان آن را به سادگی خم کرد.

ورق‌های آلیاژی st37

این نوع ورق، نوع دیگری از ورق‌های آلیاژی است که به دلیل منعطف بودنش در صنایع مختلف به‌کار گرفته می‌شود. مقاومت این فلز در عین انعطاف بالای آن این ورق آلیاژی را به محصول محبوب صنعتگران کشتی ساز تبدیل کرده است.

ورق آلیاژی A283

ورق‌های آلیاژی A283 در ساخت مخازن حمل سوخت و مواد پتروشیمی به‌کار گرفته می‌شوند. این ورق‌های آلیاژی به دلیل مقاومت بالایی که در برابر حرارت دارند، در جوشکاری هم استفاده می‌شوند.

ورق آلیاژی استیل

در ورق آلیاژی استیل از فولاد ضد زنگ استفاده می‌شود. فولاد ترکیبی از آهن و کربن بوده که با افزودن مقداری کروم خاصیت ضد خوردگی پیدا می‌کند. این نوع ورق آلیاژی می‌تواند در دماهای بسیار بالا یا دماهای بسیار پایین مقاومت بالایی   دارد. در میان ورق‌های آلیاژی، ورق آلیاژی استیل سری 300 از همه پر کاربردتر است.

ورق آلیاژی برنج

این نوع ورق آلیاژی همانطور که از نامش هم پیداست از آلیاژ برنج ساخته می‌شود. آلیاژ برنج ترکیبی از مس و روی است که با نسبت 60 40 این دو فلز تولید می‌شود. البته گاهی از عناصر دیگری مانند سرب و آلومینیوم هم در ساخت این آلیاژ استفاده می‌شود تا خاصیت‌های آن را افزایش دهد.

این نوع ورق‌های آلیاژی زرد رنگ بوده و در برابر خوردگی مقاومت بسیار بالایی دارند. از ورق‌های آلیاژی برنج در رادیاتورها، قفل‌سازی‌ها و دستگیره‌های درب ساخته می‌شوند.

ورق آلیاژی آمالگام

ورق آلیاژی آمالگام ترکیبی از جیوه با یک فلز دیگر است. اگر نسبت جیوه استفاده شده در این آلیاژ زیاد باشد، به صورت مایع و اگر نسبت کمتری از جیوه در این آلیاژ به‌کار رود، خاصیت خمیری خواهد داشت. ترکیب جیوه با مس، نقره یا روی در دندان‌پزشکی بسیار کاربردی است. شکل مایع این ورق آلیاژی در پرکردن دندان‌ها استفاده می‌شود.

ورق آلیاژی نقره استرلینگ

این نوع ورق آلیاژی در صنعت زیورآلات بسیار پرطرفدار است. رنگ این ورق آلیاژی با گذشت زمان تغییر نمی‌کند و خاصیت چکش خواری بالایی دارد. مجموعه این ویژگی‌ها، ورق آلیاژی نقره را به یک محصول کاربردی و گران‌بها در صنعت جواهر سازی تبدیل کرده است.

برای خرید و اطلاع از قیمت انواع ورق‌ آلیاژی مشهد به صفحه محصولات آلیاژی مراجعه کرده یا با کارشناسان فروش شرکت ما تماس بگیرید.

مزایای استفاده از ورق‌های آلیاژی

یکی از روش‌های بهبود خواص فلزات برای به‌کار گیری آن‌ها در صنایع مختلف، ترکیب آن‌ها با فلزات یا چند نافلز دیگر و تبدیل آن‌ها به آلیاژ است. از مزایای استفاده از ورق‌های آلیاژی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  1. مقاومت در برابر سایش و خوردگی
  2. استفاده در دماهای بسیار بالا و بسیار پایین
  3. انعطاف‌پذیری
  4. سختی بالا
  5. نقطه جوش بالا و…

برچسب‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری در:

جهت دریافت مشاوره رایگان با مشاره‌های زیر تماس حاصل فرمایید.